Website bij

macbook-advies
Website nodig ?

Bent je nu opzoek naar een (nieuwe) website maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen dan kan Dutrago je hierbij verder helpen. wij proberen voor iedereen in elke branche een digitaal plaatje te maken dat volledig aansluit op jou onderneming. Voel je niet bezwaard en neem gerust contact op om van jou idee een plan te maken en dit met de juiste begeleiding tot het gewenste resultaat te brengen.

Compleet verzorgde website (Basic)

175,- vanaf
 • Optimalistatie op ieder moment
 • Telefonisch support van 9:00 t/m 18:00
 • Smartphone & tablet versie
 • Weekelijks onderhoud & updates
 • 1 jaar Hosting
 • 1 jaar Domeinnaam
 • 5 webpagina's
 • E-mail configuratie

Compleet & op maat gemaakt (Expert)

249- vanaf
 • Optimalistatie op ieder moment
 • Telefonisch support van 9:00 t/m 18:00
 • Smartphone & tablet versie
 • Weekelijks onderhoud & updates
 • 1 jaar Hosting
 • 1 jaar Domeinnaam
 • Op maat gemaakte webpagina's
 • E-mail configuratie

Het visitekaartje

Website’s zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Elke dag bezoeken miljoenen mensen verschillende website’s. allemaal zijn ze ergens naar opzoek. Daarom is het belangrijk dat elke bezoeker meteen de juiste informatie en inpresie krijgt bij een bezoek aan jou website. je kan maar een keer de eerste indruk maken zo is dat bij een website ook. zo is het ook meteen een visitekaartje van uw onderneming of bezigheid. 

Online vindbaar

Vroeger pakte we een telefoongids of encyclopedie  om een iets op te zoeken vandaag gebruiken we een zoekmachine om de juiste informatie te vinden. Daarom is het ook erg belangrijk dat je website ook door zoekmachines gevonden kan worden op het internet. Dit genereerd  meer verkeer naar je website toe en meer bezoekers op je website is natuurlijk wat je wil om je informatie met de juiste mensen te kunnen delen die hier naar opzoek zijn.

Oude website

Elke internet gebruiker kent het wel, Websites die zijn beste tijd wel hebben gehad. Ze zijn vaak langzaam of worden niet bijgehouden. Vandaag de dag is het steeds belangrijker om je online beter te profileren en er is dan ook zoveel mogelijk. Als ondernemer kunt u dan ook zeker niet achterblijven en gaan we samen met u kijken wat en waar er meer mogelijkheden in zitten. 

Portfolio

De afgelopen tijd hebben we al voor verschillende ondernemers een samenwerking mogen aangaan en we willen dan ook met trots onze portofolio aan jullie tonen. Dit is dus ook een van de manieren om een website voor je te laten werken. op deze manier kun je dan het door jou gemaakte werk laten zien via foto’s en/of filmpjes van het door jou gemaakte werk of geleverde diensten.  Bekijk hier onze portofolio

Elke branche mogelijk

Websites & Webshops zijn toe te passen in elke branche en er zijn verschillende manieren om jou branche eruit te laten springen. Zo kan een stucadoor zijn gemaakte werk tonen op zijn website maar zo kan ook de lokale winkelier zijn winkel om toveren tot een mooie webshop dat verder rijkt dan alleen de lokale klant en is het mogelijk om je producten tot door heel europa te gaan verkopen

Informatie delen

Met een goede website kun je makkelijk je eigen informatie delen met de bezoekers daarom is een website die up-to-date is erg belangrijk zodat er altijd de juiste informatie opstaat die je graag naar buiten wil brengen om je bezoekers te voorzien van de juiste informatie.

Startende ondernemer

Bij elke startende ondernemer komt er veel bij kijken en zijn er heel veel dingen waar je rekening mee moet gaan houden. zo wil je als startende ondernemer snel en makkelijk bereikbaar zijn voor je klanten en kan je niet wachten om de wereld te vertellen over jou onderneming. Een website is dan ook erg belangrijk. Deze moet goed maar ook fijn werken en voorzien zijn van de juiste informatie. Dutrago helpt elke startende ondernemer op weg door de digitale wereld van het internet. Samen maken we een plan van aanpak en bespreken we waar we verbeterpunten zien en werken deze samen met je uit.