Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

Over mij

Jenny’s Wheelzz Team Inclusiviteit en Inspiratie

Bij Jenny’s Wheelzz Team zetten we ons in voor bewustwording en acceptatie van mensen met een beperking. Onder leiding van Jenny, oprichter en VN-ambassadeur voor mensen met een beperking, streven we ernaar om te laten zien dat beperkingen geen beperkingen hoeven te zijn. Onze missie is om inclusiviteit te bevorderen door middel van diverse initiatieven en projecten. Met duizenden volgers wereldwijd delen we inspirerende verhalen en creëren we kansen voor iedereen.

Samenwerken en het delen van ideeën staan centraal bij ons. We nodigen sponsoren en samenwerkingspartners uit om met ons een inclusieve toekomst te realiseren. Samen zijn we sterk!

Posted stories
0 +
Completed project
0 +
Happy customer
0 k+

Onze Missie

Bij Jenny’s Wheelzz Team is onze missie om een wereld te creëren waarin mensen met een beperking dezelfde kansen en acceptatie krijgen als ieder ander. We streven ernaar om bewustzijn te vergroten en inclusiviteit te bevorderen door middel van educatie, inspirerende verhalen, en innovatieve projecten. Als VN-ambassadeur voor mensen met een beperking, is het mijn doel om te laten zien dat beperkingen geen beperkingen hoeven te zijn, en om een gemeenschap te bouwen die ondersteuning en mogelijkheden biedt aan iedereen.

Onze Visie

Onze visie is een wereld waar inclusiviteit de norm is en waar mensen met een beperking niet worden gezien door de lens van hun beperkingen, maar door hun potentieel en bijdragen. We streven naar een toekomst waarin iedereen, ongeacht hun fysieke of mentale capaciteiten, volledig kan deelnemen aan de samenleving. Door het bevorderen van acceptatie en het creëren van kansen, willen we een blijvende impact maken en een inspiratiebron zijn voor anderen om hetzelfde te doen. Samen bouwen we aan een inclusieve en toegankelijke wereld voor iedereen.

Abonneer Mijn Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste updates en inspirerende verhalen van Jenny’s Wheelzz Team. Ontvang exclusief nieuws, inzichten, en aankondigingen direct in je inbox. Sluit je aan bij onze gemeenschap en steun onze missie om inclusiviteit en acceptatie voor mensen met een beperking te bevorderen. Meld je nu aan!