De Bouwspecialist Wes

Over Ons

Ontdek onze toegewijde aanpak voor uw droomdak.

Bij De Bouwspecialist Wes staat klanttevredenheid centraal. Onze ervaren vakmensen bieden hoogwaardige dakwerkoplossingen, met een toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Of het nu gaat om reparatie, renovatie, isolatie of andere dakgerelateerde diensten, u kunt rekenen op onze ongeëvenaarde kwaliteit en toewijding.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw dakbehoeften kunnen vervullen.

Klantgetuigenissen

Wat Onze Klanten Zeggen Over Hun Ervaring Met Ons Bedrijf

Uitstekend
Gebaseerd op 11 recensies
Diantha van Schie
Diantha van Schie
2024-04-25
Heel netjes en professioneel geholpen door Wesley en zijn team. Iedereen was uiterst beleefd en mijn volledige pannendak was binnen no time vervangen. Zelfs geen aanbetaling hoeven doen en kreeg de factuur netjes na de werkzaamheden. De afvalcontainer hadden ze alleen wat onhandig met een punt op de weg gezet waardoor wij 's avonds politie aan de deur kregen. Echter kon ik ze zelfs laat in de avond nog bereiken, kreeg netjes excuses en ze hebben ervoor gezorgd dat de container de volgende ochtend vroeg netjes is opgehaald. Al met al dus heel tevreden over deze betrouwbare dakdekker!
Bert Nijenhuis
Bert Nijenhuis
2024-04-15
Prima werk geleverd voor een scherpe prijs. Wij zijn er blij mee.
mohammed benarbia
mohammed benarbia
2023-09-15
Ik wilde graag zonnenpanelen plaatsen maar kwam er achter dat het dak eerst vervangen moest worden. Hier heeft De Bouwspecialist mee geholpen. Binnen een maand waren ze geweest voor een offerte en waren de werkzaamheden afgerond!! Top bedrijf zeker een aanrader voor dakwerkzaamheden.
Othman
Othman
2023-09-11
Lekkage op onze schuurtje, Snel ter plaatse met offerte snel afgehandel binnen 2 weken probleem opgelost en hele fijne communicatie en uitvoering! Top bedrijf echt een aanrader
Arjen Malestein
Arjen Malestein
2023-08-06
Heb ruim 120 m2 plat dak laten bitumen/renoveren. Van aanvraag tot uitvoering is erg vlot verlopen (ca 3 weken). Goede prijs/kwaliteit en heel aardige en correcte vakmensen. Kan Wes van harte aanbevelen!
Onur Ozturk
Onur Ozturk
2023-06-22
Goede ervaring gehad met de bouwspecialist wes. Snelle communicatie, zelfde week offerte gekregen. 3 weken later uitgevoerd alleen maar goede woorden voor het fantastische werk!! Ga zo door!
jim vogelaars
jim vogelaars
2023-04-29
Had schade aan mijn dak vanwege storm, dakinspectie laten doen en de volgende dag meteen alles gerepareerd. Hard werkende mannen en duidelijke communicatie. Zeker een aanrader!
Otto Baudoin
Otto Baudoin
2023-04-22
Wes heeft mij snel en professioneel van mij probleem afgeholpen. Lekkage was snel opgelost en de werkzaamheden werden duidelijk besproken. Zeker een aanrader!
Dian vR
Dian vR
2023-04-07
Heb contact opgenomen ivm een lekkage. Gekeken waar het lek zat en tevens een algehele dakinspectie uitgevoerd daarbij kwamen nog wat zwakke punten naar boven. Overlegt zeer duidelijk, is goed bereikbaar en altijd beleefd en vriendelijk. Later nog een keer contact gehad omdat ik dacht dat er nog een lekkage was, zijn dezelfde dag nog langs geweest en hebben alles gecontroleerd en gelijk verholpen. Fijn bedrijf, verstaat het vak. Als het nodig zou zijn zou ik zeker weer voor De bouwspecialist Wes kiezen.
Scroll to Top
× Waar kan ik u mee helpen?