ENERGIEADVIES

Wilt u een
energieadviseur
spreken?

Verbeter uw woning makkelijk en snel met de
inzichten van onze gecertificeerde adviseurs.

In 4 stappen een
energieadviseur aanvragen

Emma
Emma
Erg kundik
Read More
Zeer bekwaam! Een energieadviseur beoordeelde ons huis grondig, besteedde er ruim de tijd aan en stelde tal van inzichtelijke vragen, wat ons enorm heeft geholpen bij het definiëren van onze behoeften. Met veel zorg heeft hij een uitgebreid rapport samengesteld met daarin vier maatwerkpakketen met opties die perfect aansluiten bij onze wensen en eisen. Deze expertise heeft ons in staat gesteld om goed geïnformeerd en daadkrachtig actie te ondernemen. Daarnaast bracht hij de subsidiemogelijkheden in kaart, waardoor we van begin tot eind volledig werden begeleid. Ik beveel hun diensten van harte aan!
 Fijne ervaring
Fijne ervaring
Lars van den Berg
Read More
Ik heb een uitstekende ervaring gehad met Mijn energielabel! De medewerkers zijn zeer bekwaam en hebben mij waardevolle tips gegeven waar ik zelf nooit aan zou hebben gedacht. Dit heeft me aanzienlijk geld bespaard. Ik heb een objectief en keurig rapport ontvangen. Hoewel ik het ook bij andere partijen heb geprobeerd, steken zij er duidelijk bovenuit!
Milan Bakker
Milan Bakker
Uitstekend werk geleverd
Read More
Het Label by peer-team heeft uitstekend werk verricht. De adviseur was punctueel en deskundig, en het per post ontvangen rapport was gedetailleerd en begrijpelijk, zelfs voor iemand met beperkte kennis op dit gebied. De voorgestelde oplossingen waren praktisch en op maat gemaakt. De opvolging was een bewijs van hun toewijding. Een aanrader voor wie zijn ecologische voetafdruk wil verkleinen.
Previous
Next

Vraag een energieadviseur aan.

Wij nemen spoedig contact met u op.

Wat houdt de inspectie eigenlijk in?

 

De inspecteur kijkt onder andere naar de aanwezige isolatie, verwarming en ventilatie. Nadat de woning is geïnspecteerd, verwerkt de inspecteur al zijn bevindingen in een speciaal software programma.

U krijgt vervolgens een energieprestatie certificaat via de email of post opgestuurd.